Over Radiuz | XXImo

Radiuz en XXImo hebben beide ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen voor werkgevers.
Vanaf december 2020 werken we gezamenlijk verder aan de toekomst van mobiliteit. Hierdoor kunnen we nóg beter invulling geven aan de behoefte naar mobility-as-a-service, zoals flexibele (deel)mobiliteit, pay per use, toegang tot en betalen van mobiliteit in heel Europa. 
Volledig onafhankelijk, veilig en digital-first.

Onder invloed van Corona heeft de behoefte van werkgevers naar een flexibele mobiliteitsoplossing een flinke sprong genomen.
De verwachting is dat medewerkers structureel meerdere dagen per week thuis willen werken.
De standaard, vaste, mobiliteitsoplossingen van vóór Corona passen daar lang niet altijd bij.

Onze ambitie

Onze ambities zijn groot. Met de nieuwe organisatie geven we een boost aan onze gezamenlijke drive om mobiliteitsoplossingen in nog meer landen te gaan verkopen, het toegankelijker, makkelijker, internationaal toegankelijk en slimmer te maken. 

Onze focus ligt nu op het combineren van de kracht van beide oplossingen, zodat ál onze klanten hiervan kunnen profiteren zodra medewerkers weer volop mogen reizen.

Het kloppend hart van onze organisatie is ons prachtige kantoor op de 11e verdieping van het WTC in Utrecht, direct gelegen naast het centraal station. Verder werkt een deel van ons team in België (Zaventem) en Duitsland (Düsseldorf).

Meer weten over ons en onze oplossingen?

Focus op innovatie

Radiuz en XXImo hechten grote waarde aan voortdurend innoveren. Niets voor niets is ons IT development team het grootste team binnen de organisatie. Maar ook van andere disciplines verwachten we een ‘dit-kan-slimmer mentaliteit‘. We zijn vrij om mee te bewegen met de marktbehoefte en kunnen onze eigenzinnige ideeën in een hoog tempo doorvoeren. 
We kijken altijd naar nieuwe innovaties in de markt die onze service aan werkgevers en hun medewerkers kunnen verbeteren.
We hebben bijvoorbeeld een krachtige samenwerking met Visa én voegen binnenkort Google Pay en Apple Pay toe aan onze services.
Het gemak voor onze gebruikers staat voorop. 

Onderdeel van Autobinck

Samen zijn we onderdeel van Mobinck, het bedrijf dat innovatieve en flexibele vormen van mobiliteit voor werkgevers samenbrengt en onderdeel uitmaakt van AutoBinck Group. AutoBinck Group is al meer dan 100 jaar een zeer gezond familiebedrijf dat met meer dan 1500 werknemers door heel Europa succesvol mobiliteit levert.